Egyre súlyosabbak a családokat érő támadások és kihívások

November 28–30. között a csehországi Pro Rodinu családvédő szervezet kezdeményezésére európai és amerikai szakértők, valamint civil szervezetek képviselői, közöttük a Szövetség a Közjóért tagszervezetei tanácskoztak Prágában a családot érő egyre súlyosabb támadásokról és kihívásokról – olvasható a szövetség közleményében.

Magyar Nemzet
Forrás: Alapjogokért Központ/Szövetség a Közjóért2022. 11. 30. 19:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A konferencia után az alábbi közleményt adja ki a Szövetség a Közjóért, amelynek az Alapjogokért Központ alapító tagja.

Évtizedek óta tapasztaljuk, hogy a progresszív-újmarxista erők igyekeznek lebontani, relativizálni a vallási, a nemzeti és a családi-szexuális identitásainkat. Mindezt annak érdekében teszik, hogy egy határok és identitás nélküli, atomizált, csak az egyének saját érdekeire fókuszáló, értékek nélküli, éppen ezért könnyen befolyásolható társadalmat alakítsanak ki – írja sajtóközleményében a Szövetség a Közjóért szervezet.

A legújabb, utóbbi években tapasztalható szisztematikus támadássorozat fő célja a család és a házasság intézményének szétverése, valamint a biológiai adottságaink relativizálása. Az LMBT és a genderideológia terjesztése egyre erőszakosabb, amely nem kíméli sem az iskolákat, sem a kiskorú gyermekeket.

Ez a folyamat ellentétes évszázados hagyományainkkal és nemzeteink érdekeivel, de ellentétes a józan ésszel is, mert jóvátehetetlen károkat okoz országainknak, családjainknak, gyermekeinknek. Ezzel a félelmetes folyamattal minden, a saját nemzete sorsára, mint sajátjára tekintő és gyermekéért aggódó embernek tisztában kell lennie, ahogy azzal is, hogy mindez csak közös fellépéssel, cselekvéssel állítható meg.

A teljes közleményt az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán érhető el:

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.