Magyarellenes LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek az EP

A szivárványos zászlóba öltöző Marc Angel egy elítélt bosszúpornóssal is barátkozik.

Magyar Nemzet
2023. 01. 21. 11:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarellenes LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek az Európai Parlament baloldali többsége a korrupcióval vádolt Eva Kaili helyére. Marc Angel luxemburgi szocialista képviselő – aki folyamatosan kampányol azért, hogy az iskolákban minél korábban kezdjék el a gyerekek oktatását a transz- és genderidentitásokról – élen járt Magyarország elítélésében a gyermekvédelmi törvény miatt és folyamatosan kampányol azért, hogy az iskolákban minél korábban kezdjék el a gyerekek oktatását a transz- és genderidentitásokról – számolt be az Origo.

Az Európai Parlament alelnökének most megválasztott Marc Angel korábban örömét fejezte ki, amikor az Európai Bizottság bejelentette a kötelezettségszegési eljárást Magyarország és Lengyelország ellen.

A szélsőséges LMBTQ-aktivista ugyanis büszke arra, hogy az EP LMBTQ-csoportjának társelnökeként részt vesz a magyar és a lengyel gyermekvédelmi intézkedések elleni brüsszeli nyomásgyakorlásban, írásaiban is többször támadta a magyar gyermekvédelmi törvényt . Egy Facebook-bejegyzésében azzal kérkedett, hogy a luxemburgi rtl-nek készített videót a Pride felvonulásról, amit kifejezetten gyerekeknek szóló hírműsorban fognak levetíteni.

Az Origo idézi a szocialista politikus Népszavának 2021-ben adott interjúját is, amelyben megerősítette, hogy „a dolgok lassan mennek, de fenntartjuk a nyomást”. Nagy eredménynek tartja ugyanakkor, hogy az EP LMBTQ-zónának nyilvánította az Európai Uniót, ezzel is üzenve Lengyelországnak és Magyarországnak

Egy jellemző kép az új alelnökről. Fotó: Origo/Facebook

Szerinte a gyerekek LMBTQ-oktatását nagyon korán el kell kezdeni

Marc Angel és az EP-elnök korábbi közös interjújukban is az iskolai LMBTQ-val kapcsolatos oktatás fontosságáról beszéltek, mert minden tagállamban átfogó képet szeretnének kapni a transz- és genderidentitásokról, illetve az interszexualitásról. Marc Angel hangsúlyozta: nagyon korán el kell kezdeni az LMBTQ-kérdések oktatását az iskolákban és ezt valamennyi korosztály számára elérhetővé kell tenni.

Elítélt bosszúpornóssal cimborál

Marc Angel Facebook-oldala arról tanúskodik, hogy a politikus jó barátságban van Cyrus Engererrel. A máltai munkáspárti képviselő szintén tagja az LMBTQ-csoportnak, és támogatta a Magyarországot elítélő EP-határozattervezetet 2021 nyarán.

Engerert egyébként korábban két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, miután lejárató szándékkal pornográf felvételeket terjesztett korábbi férfi partneréről, aki szakított vele.

A luxemburgi politikus-aktivista saját megjelenésével is az LMBTQ-ideológiát népszerűsíti: a transzvesztitákat és transzneműeket kiemelő zászlóját gyakorlatilag mindenhová magával viszi, vagy azt veszi magára.

Az eredeti cikk Magyargyűlölő szélsőséges LMBTQ-aktivista lett az új EP-alelnök címmel az Origo.hu-n tekinthető meg.

Marc Angel előszeretettel vesz részt Pride felvonulásokon. Fotó: Facebok

Borítókép: Marc Angel, az EP új, LMBTQ-aktivista alelnöke (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.