Több részlet is napvilágot látott a rejtélyes ligetfalui halálesetekről

Az eset számos kérdést vetett fel, ezek egy részére most választ adott a rendőrség.

Magyar Nemzet
2023. 03. 20. 16:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hétemeletes lakóház előtti betonparkolóra zuhant egy férfi vasárnap délelőtt 10 órakor a ligetfalui Vyšehradská utcában. A balesetet követően a férfit kórházba szállítottak, de nem sokkal később belehalt súlyos sérüléseibe – írja a Paraméter.sk

Délután három körül ugyanoda riasztották a mentőket és a rendőrséget, mert a lakóház elé zuhant egy nő is, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. 

A parkolóba zuhant 39 éves nőnek szúrt sebei is voltak. 

A rendőrök ezután kezdték keresni, hogy honnan zuhanhatott ki, és egy drón segítségével sikerült is megállapítaniuk, melyik lakásból. Ezt követően délután fél 5 környékén bejutottak a lakásba, ahol holtan találtak egy kilencéves kisfiút, a nő fiát, akinek a Joj TV szerint szintén szúrt sebei voltak a testén.

A lakásban talált halott kisfiú a nő gyermeke volt, a kizuhant férfi viszont nem a partnere, amint először sokan gondolták, hanem a testvére. 

A rendőrségi intézkedés kapcsán számos kérdés felmerült, amelyeket hétfőn délután tisztáztak a hatóságon. A rendőrség hivatalos közösségi oldalán közölte, az első bejelentést követően – amely a férfiről szólt – a helyszínre érkező rendőrök azonnal megtették a szükséges intézkedéseket.

A bejelentés alapján nem volt egyértelmű, hogy a 27 éves férfi melyik lakásból zuhant ki, és mivel nem voltak nála az iratai, nem tudták azonosítani, és a szomszédok sem ismerték – tették hozzá. A rendőröknek ekkor még nem volt felhatalmazásuk, hogy bármelyik lakásba behatoljanak. Több lakásban is érdeklődtek, de sok helyen senki nem nyitott ajtót, nem tartózkodott senki otthon – közölték.

A második incidenst követően tudták csak azonosítani az áldozatot, és a lakást is csak ekkor találták meg. Ezután találták meg a lakásban a kilencéves gyerek holttestét.

A rendőrség hozzátette, továbbra is intenzíven nyomoznak az ügyben.

Borítókép: Kép a lakóházról (Fotó: Joj TV)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.