Íme Verhofstadt magyarázata arra, miért kell a migráció

A belga liberális képviselő őrült érvet adott arra, hogy miért fontos minél több migráns befogadni,

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 07. 10. 18:36
VERHOFSTADT, Guy
Interlaken, 2017. január 10. Guy Verhofstadt, az Európai Parlament (EP) liberális frakciójának (ALDE) vezetõje, korábbi belga kormányfõ a 15. alkalommal megrendezett kétnapos Nemzetközi Alpesi Szimpózium befektetõi konferencián a svájci Interlakenben 2017. január 10-én. Verhofstadt az elõzõ héten jelentette be, hogy indul az EP elnöki tisztségéért az uniós testület január 17-i elnökválasztásán. (MTI/EPA/Alessandro Della Valle) Fotó: ALESSANDRO DELLA VALLE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A belga liberális európai parlamenti képviselő Guy Verhofstadt a Twitter-oldalán fejtette ki, hogy miért van szükség a „legális migrációra” – írja a Mandiner.

Mint fogalmazott,

az európai szintű legális migráció az egyetlen módja annak, hogy felvegyük a harcot az embercsempészekkel, hogy véget vessünk a földközi-tengeri temetőnek, és egyúttal garantáljuk, hogy a gazdaságunkban elegendő ember dolgozzon!

– tette hozzá.

Borítókép: Guy Verhofstadt, az Európai Parlament (EP) liberális frakciójának (ALDE) vezetője. (MTI/EPA/Alessandro Della Valle)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.