A szerencsétlenkedő elnököt kifigurázó videók után most az alelnök vihogását is célba vették a tiktokozók

Egész Amerika ezeken a poénokon nevet, és nem csak a közösségi médiában, de a televíziós műsorokban is.

Magyar Nemzet
2023. 08. 05. 12:21
Kamala Harris, demokrata amerikai alelnök, 2023.06.25-én. (Fotó: Vice President Kamala Harris / Twitter)
Kamala Harris, demokrata amerikai alelnök, 2023.06.25-én. (Fotó: Vice President Kamala Harris / Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre többen építenek tiktokerkarriert abból, hogy az elnökből csinálnak viccet. Az alábbi videón például az a megdöbbentő jelenet látható, amikor az elnök megrágcsál egy kislányt. És természetesen azok a videók is segítenek a hírnévhez, amelyeken bukdácsol vagy éppen elesik az elnök. 

De nem elég az elnök szerencsétlenségeit kifigurázni, hiszen azok mára a mindennapjaink részévé váltak, ezért a 15 perc hírnévért új célpontot kellett találnia az önjelölt celebeknek. Nem is kellett messzire menniük, mert Kamala Harris vihogásai újabb témát adtak az amerikai közönség figyelmére vágyó tiktokereknek. Meg is ragadták az alkalmat. Ez a nő például azt mutatja meg, ahogy leereszkedően beszél az alelnök, majd utána felcsendül a viháncolása.

@mommyrn88 Reply to @ariesspirit1 I donno how you came to that conclusion my friend by thank you either way 😘😘 #SmellLikeIrishSpring #kamalaharris ♬ original sound - Estee

Mások arra építik TikTok-csatornájukat, hogy naponta figurázzák ki Kamala Harris önmagukban is szórakoztató nyilatkozatait, beszédeit. 

@thestephyjoshow Even Kamala Harris laughed at “Second Gentleman” 😂🤷🏻‍♀️@Stephanie Jo #kamala #kamalaharris #satire #comedian #fyp ♬ original sound - Stephanie Jo
@mommyrn88 Replying to @loriann471 ITS AN INDUSTRIAL REVOLUTION 🤭 #kamala #kamalaharris #impression ♬ original sound - Estee

Végül pedig itt látható egy videó, amely megtanít alelnökként viháncolni a színpadon. Ez a tiktoker beavatja a nézőt az alelnök kacagás rejtelmeibe. 

@mommyrn88 #stitch with @real.benshapiro TAG BEN SHAPIRO 😆😆😆😆😆😆😆😆 @dailywire ♬ original sound - Estee

Borítókép: Kamala Harris demokrata amerikai alelnök 2023. június 25-én (Fotó: Vice President Kamala Harris/Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.