Elon Musk is megosztotta Tucker Carlson Orbán-interjúját

Záporoznak az elismerő szavak a közösségi médiában Orbán Viktor interjúja kapcsán, amelyet már harmincötmilliónál is többen láttak.

Magyar Nemzet
2023. 08. 30. 11:23
Tucker Carlson MCC Feszt Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint azt megírtuk, két év után készített újabb interjút Tucker Carlson amerikai konzervatív véleményvezér Orbán Viktorral. A mintegy félórás videóban háborúról, Oroszországról és Ukrajnáról, az Amerikai Egyesült Államokról, illetve a magyar nemzet küldetéséről is szó esett. Orbán Viktor többek között kifejtette, hogy az orosz–ukrán háború megoldásának kulcsa Amerika kezében van, vagyis, ha az USA békét akarna, akkor már „másnap reggel” béke lehetne.

Orbán Viktor szavai komoly visszhangot váltottak ki, nem kisebb személyiség, mint az X (korábban Twitter) platform tulajdonosa, Elon Musk is megosztotta az interjút.

Nagyon érdekes. Magyarország komoly erőfeszítéseket tesz, hogy kezelje a születési ráta problémáját

− írta a videóhoz Musk.

„Milyen nagyszerű interjú. Jó betekintést nyújt egy olyan országba, amelyről legtöbben keveset tudunk” − írta az egyik kommentelő.

Más „igazságbombának” látta Carlson és a magyar miniszterelnök beszélgetését.

Többet kell hallanunk az európai konzervatívoktól. Az elmúlt néhány évben a legértelmesebb hangok közül néhány a tengerentúlról jött

− vélte az egyik felhasználó.

Micsoda nagyszerű interjú a miniszterelnökkel! Amikor a hazájuk iránti büszkeségről beszél, és arról, hogy a magyar állampolgárok mennyire hazafiasak, 

nosztalgiát ébreszt bennem, hogy milyen volt a mi országunk régen

− írta egy másik kommentelő.

Volt aki egyenesen úgy vélekedett, hogy

Orbán Viktor jelenleg a világ legnagyobb vezetője. Ez az igazság! A Republikánus Pártnak Magyarországra kell tekintenie, mint példára, hogy milyen lehet a jobboldali kormányzás, ha hatékonyan működik. Orbán Viktor hihetetlen munkát végzett nemzetével

Fekete Rajmund történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója korábban lapunknak kifejtette, hogy komoly súlya van Tucker Carlson szavának az Egyesült Államokban, hiszen ő gyakorlatilag az utolsó mohikán a klasszikus médiaszemélyiségek között. Azzal, hogy már nem a Fox Newsnál készít műsorokat, ahol hárommillióan nézték, hanem az X-re átkeresztelt Twitteren, még szélesebb közönséget érhet el.

Olyan számokat produkál, amit mondjuk a Fox Newsnál soha nem tudott volna elérni, bármit is csinál. Tehát egy nagyon fontos és befolyásos konzervatív gondolkodásmódú médiaszemélyiségről van szó, akinek felfigyelnek a hangjára, legyen akár egy vele szimpatizáló vagy talán nem szimpatizáló személy a hallgató

− mutatott rá a szakértő annak jelentőségére, hogy budapesti tartózkodása alatt Carlson mind Orbán Viktort, mind Alekszandar Vucsics szerb elnököt megszólaltatta, így az amerikai közönség is első kézből, torzítatlanul hallgathatja meg a gondolataikat − zárta gondolatmenetét a szakértő.

Borítókép: Tucker Carlson (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.