Elvált az orosz védelmi miniszter lánya

Kszenija Sojgut és Alekszej Sztoljarov bloggert egyéves kislányuk továbbra is összeköti.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 08. 05. 19:31
Kszenija Sojgu, Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter lánya Forrás: Instagram/Kszenija Sojgu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először beszélt a sajtónak szakításáról Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter lánya, Kszenija Sojgu, aki volt férjével Alekszej Sztoljarov bloggerrel közösen adott interjút a 360tv.ru orosz csatornának – számolt be az Origó hírportál egy, főleg háborús hírekkel foglalkozó Telegram-csatornára hivatkozva.

Az interjúban az egykori sztárpár kiemelte, fontosnak tartják, hogy továbbra is barátok maradjanak, hiszen kislányuk összeköti őket, a közös feladatok és a közös munka mellett. Az Origó közlése szerint Kszenija és Alekszej egy éve még közösen köszöntötték lányukat egyéves születésnapján, akkor még jele sem volt, hogy véget érne házasságuk.

Egyik karácsonyi fotón maga Sojgu miniszter tartja kezében az unokáját, mert mint mondták fontosnak tartják, hogy a család legalább az ünnepeket együtt töltse.

Borítókép: Kszenija Sojgu, Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter lánya (Forrás: Instagram/Kseniya Shoigu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.