Kifütyülték a legnagyobb sztárt, abuzálták a riporternőt, brutális koszovói rendőrök – A hét legmegdöbbentőbb videói

Szokásos hétvégi videós összeállításunkban több mellbevágó felvételt is mutatunk az elmúlt napokban történtekről. Egy riporternőt élő adásban fogdosott meg egy férfi, Koszovóban pedig brutálisan megvertek a rendőrök két fiatalt. A sport világában is történtek furcsa dolgok, az Európa-bajnok kapust például sajátjai pfujolták ki. Íme, a hét videói, egy helyen!

2023. 09. 16. 6:04
UEFA Euro 2024 qualification round - Italy vs Ukraine
epa10857130 Italy‚Äôs goalkeeper Gianluigi Donnarumma reacts during the UEFA Euro 2024 qualifying soccer match between Italy and Ukraine at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 12 September 2023. EPA/MATTEO BAZZI Fotó: MATTEO BAZZI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Saját játékosukat fütyülték ki

Gianluigi Donnarumma 2021-es klubváltása óta nem tartozik a milánói szurkolók kedvencei közé. a kapus az AC Milan szurkolóinak körében közellenség lett, amióta a Paris Saint-Germainhez igazolt. Ez kedden ismét bebizonyosodott, amikor a sorsdöntő, Ukrajna elleni mérkőzésen a kapus minden egyes megmozdulását kifütyülte a hazai, tehát az olasz közönség.

 

Southgate sosem tapasztalt még ilyet

Harry Maguire napjaink egyik legtöbbet kritizált futballistája, pedig a közelmúltig a világ legdrágább védője volt. Az angol válogatott szövetségi kapitánya azonban kifakadt a játékosát ért számos kritika miatt. 

– Egészen nevetséges az a bánásmód, amit már hosszú ideje el kell viselnie. Egyszerűen vicc az egész. És nem a skót szurkolók ilyenek, hanem a mi saját kommentátoraink. Túltesznek mindenen, amit eddig láttam – fogalmazott Gareth Southgate.

 

Újabb hihetetlen triplával ünnepelt a szupercsapat

A Tourmalet után az idei Vuelta a Espana második legendás emelkedője, az Angliru tetején is hármas győzelmet aratott csapata.

 

Kiújult az erőszak Koszovóban, rendőrök vertek meg két fiatalt

Ismét fellángolt az erőszak Koszovóban, a helyi rendőrök két szerb fiatalemberrel szemben intézkedtek Gracsanicában. Az egyiküket úgy megverték, hogy kórházba került, míg a másikat őrizetbe vették.

 

Élő adásban molesztáltak egy spanyol riporternőt

A spanyol rendőrség őrizetbe vett egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan zaklatott egy riportert, amikor megfogdosta az élő adásban bejelentkező nőt.

 

Tesztelni kellett, hogy vajon elbírja-e a szék Kim Dzsong Unt

Mindent átvizsgáltak az észak-koreai vezető biztonsági emberei a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel való találkozót megelőzően. Kim Dzsong Un érkezése előtt szinte mindent átnéztek a teremben, ahol a két politikus találkozott.

@thesun North Korean leader Kim Jong-un’s security flunky checks his chair for poison before he sits down for summit with Vladimir Putin (🎥: East2West News) #kimjongun #northkorea #vladimirputin #russia #security #chair #check #radiation #news #worldnews #fyp #foryoupage #viral ♬ original sound - The Sun

 

Így indult el három űrhajós a Nemzetközi Űrállomásra

Helyi idő szerint pénteken 20.44-kor a kazahsztáni, de Oroszország által irányított Bajkonur űrrepülőteréről sikeresen felszállt a Szojuz MS–24-es űrhajó, amely három embert, két orosz kozmonautát és egy amerikai asztronautát vitt a Nemzetközi Űrállomásra. Az eseményt mintegy kétezer ember kísérte figyelemmel a helyszínen, lapunk is a helyszínen követte az eseményeket.

 

Dobrev Klára receptje minden bajra: orbánozás

A Magyar Nemzet szerette volna megtudni Dobrev Klárától, hogy miként szeretnék elérni az uniós források lehívását, azonban a sietős árnyék-miniszterelnök csupán a pártja által használt szokásos kommunikációs paneleket hajtogatta. Dobrev a kevesebb mint félperces interjúszituációban a konkrét megoldások helyett többnyire csak Orbán Viktorról beszélt.

 

Migrációs főútvonallá változott a Börzsöny

Az embercsempészek aktivitása miatt óvatosságra intette Diósjenő polgármestere, Székely József Ede a helyieket.

 

Bemutatkozott az ország legmodernebb laboratóriuma

Erős szereplő lesz a magyarországi piacon a közfinanszírozott vizsgálatokba is bekapcsolódó, Kelet-Közép-Európa legkorszerűbb megoldásait kínáló laboratóriumi szolgáltatása, a TritonLabs. Az új laboratóriumi hálózatnak köszönhetően most már azok a különleges tesztek is elvégezhetők, amelyekhez eddig a legnagyobb szolgáltatók is külföldi laborokba küldték a mintákat.

Borítókép: Az olasz Gianluigi Donnarumma (Fotó: EPA/Matteo Bazzi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.