Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Kómában van a csecsen vezető? + videó

Az ukrán hírszerzés szerint nagyon súlyos állapotban van Ramzan Kadirov.

2023. 09. 16. 14:59
Vlagyimir Putyin orosz elnök és Ramzan Kadirov csecsen köztársasági vezető találkozója 2022-ben. (Fotó: Wikimedia Commons / Kremlin.ru(ó)
Vlagyimir Putyin orosz elnök és Ramzan Kadirov csecsen köztársasági vezető találkozója 2022-ben. (Fotó: Wikimedia Commons / Kremlin.ru(ó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán védelmi minisztérium fő hírszerzési igazgatóságának képviselője, Andrij Juszov sajtóhírekre reagálva azt közölte az Ukrinform ukrán hírportállal, hogy Ramzan Kadirov csecsen vezető, akinek csapatai az oroszok oldalán harcolnak az ukrajnai háborúban, nagyon súlyos állapotban van. 

Megerősíthetjük, hogy rohamosan romlott az állapota, az elmúlt napokban nagyon súlyos állapotba került

– mondta Juszov.

„Az információkat orvosi és politikai körökből és különböző forrásokból is megerősítették. Nem sérülésekről van szó. A további részleteket még pontosítani kell. Hosszú ideje beteg, és rendszerszintű egészségügyi problémákról van szó” – tette hozzá a szóvivő, az Index horvát hírportál szerint

Nem ez az első alkalom, hogy pletykák jelentek meg a csecsen vezető egészségi állapotáról, idén márciusban mérgezésről és vesebetegségről is érkeztek hírek Kadirovval kapcsolatban. 

Most azonban, miután az elmúlt napokban újra Kadirov betegségéről cikkeztek, segédje, Umar Daudov egy videót tett közzé a közösségi médiában, amelyen Kadirov egy esti sétán látható a családjával.

Borítókép: Ramzan Kadirov csecsen köztársasági vezető és Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozója 2022-ben (Forrás: Wikimedia Commons/Kremlin.ru)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.