Leleplezzük Putyin második legnagyobb titkát + fotó

Vlagyimir Putyin titkaira mindenki kíváncsi, valószínűleg a nyugati titkosszolgálatok a leginkább. Mi most az orosz elnök egyik titkát leplezzük le.

2023. 10. 18. 15:38
PUTYIN, Vlagyimir
Kubinka, 2023. augusztus 14. Vlagyimir Putyin orosz elnök videókapcsolaton keresztül mond beszédet a Hadsereg-2023 Nemzetközi Haditechniai Fórum megnyitóünnepségén a Moszkvához közeli kubinkai Patriot parkban 2023. augusztus 14-én. A haditechnikai bemutatót augusztus 14. és augusztus 20. között rendezik az orosz védelmi minisztérium kubinkai légibázisán és az alabinói gyakorlóterén. MTI/AP/Kreml pool/Mihail Klimentyev Fotó: Mihail Klimentyev
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrán háború kirobbanása óta több titkosszolgálati jelentés szerint is súlyos betegségben szenved. A Mandiner korábban csokorba szedte az orosz államfő betegségeit:

Vérrák, hasnyálmirigyrák, májrák, Parkinson-kór – csak néhány olyan súlyos betegség, amelyek közül egyetlen is alkalmas lenne arra, hogy bárki visszavonuljon. Összeszedtük, eddig milyen találgatások láttak napvilágot az orosz elnök egészségi állapotával kapcsolatban.

Arról lapunk is írt korábban, hogy az MI6 illetékesei az állították, hogy Putyin súlyos beteg vagy talán már nem az elnök nem is az igazi elnök, hanem csak egyik hasonmása vesz részt a nyilvános rendezvényeken. 

Putyin órája

Most azonban, Putyin kínai útja során újságírók furcsa, titokzatos dologra figyeltek fel az orosz elnökkel kapcsolatban. Pontosabban Putyin órája került az érdeklődés középpontjába. Egy újságíró egy fotó alapján észrevette, hogy az orosz elnök karján lévő óra Pekingben is moszkvai időt mutat, vagyis az óra tulajdonosa nem állítja be a helyi időt utazásai során. Erre hívta fel a figyelmet az egyik Telegram-csatorna.

A bejegyzés kapcsán szerkesztőségünk megkereste a Kreml szóvivőjét, Dmitrij Peszkovot hogy segítsen tisztázni a dolgot, amint érkezik válasz, természetesen azt is nyilvánosságra hozzuk. És, hogy megtudjuk milyen órát viselt Vlagyimir Putyin ezen a bizonyos találkozón, ezzel a kérdéssel pedig Lakatos Zsolthoz, a beszéljünk az órákról TikTok-fiók és egyéb közösségi médiaplatform szakértőjéhez fordultunk, abban bízva, hogy a következő videóját ennek az órának szenteli.

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz elnök videókapcsolaton keresztül mond beszédet (Fotó: MTI/AP/Kreml pool/Mihail Klimentyev)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.