időjárás 2°C Miklós 2023. december 6.
logo

Több ember megsérült egy egyetemi lövöldözésben

Magyar Nemzet
2023.10.04. 07:37 2023.10.04. 08:32
Több ember megsérült egy egyetemi lövöldözésben

Több embert meglőttek helyi idő szerint kedden este a baltimore-i Morgan State University campusán. Az amerikai sajtó négy vagy öt sérültről számolt be, az elkövetők még szabadlábon vannak.

A Morgan State University campusára riasztották a baltimore-i rendőrséget helyi idő szerint kedden este. A rendőrség kérte, hogy mindenki kerülje el a helyszínt – írja a CBS News amerikai televíziós hálózat.

Ryan Dorsey városi tanácsos a rendőröktől úgy értesült, hogy három ember lőtt a tömegbe, öt sérült van, egyikük sincs életveszélyes állapotban. Az elkövetőket egyelőre sem azonosítani, sem elfogni nem sikerült.

Egy másik tanácsos, Odette Ramos szintén megerősítette, hogy várhatóan az összes sérült túléli a lövöldözést – írja a The Baltimore Banner.

Egy riporter értesülése szerint a rendőrök megkezdték az egyik kollégiumi épület átvizsgálását, mert egy kollégiumi szoba ablakából jöttek a lövések.

 

Borítókép: Rendőrautók a Morgan Állami Egyetem épületénél, ahol egy lövöldözésben legkevesebb négy ember megsebesült az amerikai Maryland állambeli Baltimore városban 2023. október 4-én hajnalban (Fotó: MTI/AP/Julia Nikhinson)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.