Furcsa körülményközt tűnt el a Millió rózsaszál énekese

Az énekesnő a háború elől menekült el Izraelből, ahol ez elmúlt években élt, mivel el kellett hagynia hazáját férjével együtt.

2023. 11. 05. 16:04
Moszkvában Alla Pugacsovát a Leningrádszkij pályaudvaron látták utoljára
fotó: МК Срочно / T.me, Самые Сливки / T.me
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alla Pugacsova elhagyta Moszkvát – értesült a TASZSZ orosz állami hírügynökség az énekesnő közvetlen környezetéből. Ahogy fogalmaznak, arról nincs tudomásuk, hogy hová távozott a híresség.

Néhány napja több orosz lap is címlapon közölte, hogy Alla Pugacsova visszatért Oroszországba. A pszkovi határátkelőnél, később pedig Moszkvában a leningrádi állomáson látták. 

Ezt követően az énekes Grazba utazott, ahol sokáig élt férjével. A Baza szerint Pugacsova sállal eltakarta az arcát, amikor átlépte a határátkelőt Pszkovban. Ott egy fekete Toyota várt rá. Az énekesnő visszatérése vegyes érzelmeket váltott ki az oroszok körében – írja a 74.ru.

Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő a hírre reagálva kifejtette, hogy semmi kivetni valót nem lát abban, hogy Pugacsova visszatért hazájába, hiszen nem Pugacsovát, hanem a férjét, Maxim Galkint nyilvánították külföldi ügynöknek. 

Hozzátette, hogy bármelyik törvénytisztelő orosz állampolgár bármikor elhagyhatja Oroszországot, és bármikor vissza is térhet oda. 

Az orosz–ukrán háború elindítását követően Maxim Galkin a közösségi médiában tett bejegyzést

Ma reggel kapcsolatba léptem ukrajnai barátaimmal és rokonaimmal. Szavakkal nem tudom kifejezni érzéseimet. Miként lehetséges mindez! A háború nem igazolható!

 – írta  február 24-én Instagram oldalán. Ezt követően kényszerültek elhagyni Oroszországot. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az izraeli háború kezdete után hagyták el az országot, akkor egyesek a Ben Gurion repülőtéren vélték látni a házaspárt.

Borítókép: Moszkvában egy pályaudvaron látták utoljára a Millió rózsaszál énekesét (Fotó: 74.ru)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.