Folytatják a bűnözést a kitoloncolásra váró migránsok Olaszországban

Olaszország nem tud időben megszabadulni a közveszélyes bevándorlóktól, a kitoloncolásra váró migránsok egyre több bűncselekményt követnek el.

2024. 01. 12. 20:43
null
Los Cristianos, 2024. január 12. Illegális bevándorlók várakoznak egy mentõhajóban a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifén fekvõ Los Cristianos kikötõjében 2024. január 12-én. A spanyol tengeri mentõszolgálat 126 fekete-afrikai migránst mentett ki a Földközi-tengerbõl a spanyol partok közelében. MTI/EPA-EFE/Miguel Barreto Fotó: Miguel Barreto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kudarcot vallott az elmúlt évek baloldali politikája a migránsok integrálása kapcsán. A közel-keleti konfliktus felszínre hozta, milyen sokan vannak, akik valójában nem is próbálnak beilleszkedni, sőt Allah nevében állnak bosszút a nyugati embereken, akik jóhiszeműen befogadták őket.

Az Udine Today portál híradásai szerint csütörtök éjszaka egy pakisztáni származású, 35 éves férfi egy udinei kórház elsősegélyosztályán támadta meg az orvosokat és betegápolókat. Infúzióval hadonászva megsebesítette az egészségügyi dolgozókat. Mindeközben Allahot dicsőítette.

A rendelő falán lévő keresztet is megrongálta. A rendőrök gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült még időben elfogni a támadót. Mint kiderült, a rendőrség már ismerte a pakisztáni férfit, aki kitoloncolásra várt. Terrorszervezetekkel való együttműködés miatt döntöttek úgy az olasz hatóságok, hogy távoznia kell az országból.

Udine jobboldali városi tanácsosai felszólították a baloldali városvezetést, hogy az álszent jótékonykodás helyett az olasz állampolgárok biztonságának és jóllétének megteremtésén fáradozzanak.

A napokban a római Termini pályaudvaron ugyancsak egy kitoloncolásra váró egyiptomi bevándorló támadott meg és rabolt ki egy nőt.

Borítókép: Illegális bevándorlók (Fotó: MTI/EPA-EFE/Miguel Barreto)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.