Izrael csapást mért az iráni katonai tanácsadók damaszkuszi központjára

Az ágyútámadás következtében több ember, köztük két civil is életét vesztette.

2024. 01. 29. 19:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az izraeli hadsereg ágyúzta az iráni katonai tanácsadók központját Szíriában, jelentette a Tasnim iráni állami ügynökség, amelyről a RIA Novosztyi is beszámolt.

Izrael megtámadott egy iráni katonai tanácsadó központot Szaida Zeinab körzetben, Damaszkusz egyik külvárosában, több ember életét vesztette és megsebesült

– fogalmazott a közlemény.

A katonai csapás következtében két civil is életét vesztette, emellett több lakóépület is megsemmisült. Az ügynökség nem részletezte, hogy az iráni tanácsadók között voltak-e áldozatok.

Borítókép: Izraeli harckocsi a Gázai övezetben levő Hán-Júniszban 2024. január 27-én, miután az izraeli hadsereg felszólította a város melletti palesztin menekülttábor lakóit, hogy a hadműveletek miatt távozzanak az övezet legdélibb városába, Rafahba (Fotó: MTI/EPA/Mohamed Szaber)

 



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.