Elon Musk nevetségessé tette Joe Biden fiát

Hunter Biden ügyvédei egészen elképesztő védekezéssel álltak elő.

2024. 02. 22. 20:17
null
FILES-US-POLITICS-TAXES-BIDEN Fotó: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elon Musk techmilliárdos az X-en osztott meg egy bejegyzést, amely egyszerűségében nevetség tárgyává tette Hunter Bident. A karikatúrán Joe Biden amerikai elnök fia egy szál alsógatyában, az FBI egyik nyomozója mellett ácsorogva, vele együtt nézegeti a férfira terhelőnek tűnő bizonyítékokat. A képen látható szereplők megegyeznek abban, hogy semmit sem látnak.

Hol van Sherlock Holmes, amikor szükségünk lenne rá?

– tette fel a kérdést Elon Musk, utalva arra, hogy a hatóságok a nyilvánvalót sem akarják észrevenni – csak azért, mert Joe Biden elnök fiáról van szó. 

Történt ugyanis, hogy Hunter Bidenről David Weiss különleges ügyész olyan képeket tett közzé, amelyek bizonyítják, hogy kokaint is fogyasztott, amikor fegyvereket vásárolt. A férfi ügyvédei pedig valami egészen elképesztő védekezéssel álltak elő. Mint írták, az ügyészség összetévesztette a fűrészport a kokainnal, a fotót pedig csak viccből küldték el a pszichiáterének.

Borítókép: Joe Biden és Hunter Biden (Fotó: Andrew Caballero-Reynolds/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.