Keményen odaszólt az amerikai véleményvezér a magyarellenes Biden-kormánynak

Joe Biden és Antony Blinken Irán és a Hamász mellett áll.

2024. 02. 24. 19:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Most már értem, hogy a Biden-rezsim és a médiája miért nem szereti Magyarországot. Hallottam tegnap a CPAC-on a magyar nagykövetet hazánkban beszélni – kezdte bejegyzését az X közösségi oldalon Mark R. Levin amerikai hírelemző, politikai kommentátor. A híres véleményvezér szerint

Amerika-, Izrael- és szabadságpárti.  Abszolút fantasztikus. Ha összehasonlítod őt a Fehér Házban ülő fajankóval és az áruló Blinkenekkel, az megdöbbentő.

Levin azt is felidézte, hogy Magyarország volt az egyetlen EU-tag, amely megvétózta az Izrael elleni uniós határozatot. „Az összes hazugság és rágalom, ami az ország ellen folyik, valóban elfogadhatatlan” – tette hozzá, majd így folytatta: „Biden és Blinken Irán és a Hamász mellett áll. És biztos vagyok benne, hogy a magyaroknak komoly aggályaik vannak, hogy Biden vezetésével az USA-ra támaszkodjanak a biztonságukban.”

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/AP/Andrew Harnik)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.