Verekedésbe torkollott egy eritreai „kulturális rendezvény” Észak-Karolinában

Elfajult egy eritreai „kulturális rendezvény” Észak-Karolina legnagyobb városában, Charlotte-ban. A tömeget oszlatni próbáló rendőröket botokkal és kövekkel támadták meg.

2024. 02. 19. 6:53
Police,Lights,At,Night,In,The,City, rendőrautó, rendőr, villogó
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolc embert tartóztattak le és két fegyvert is lefoglaltak az észak-karolinai rendőrök, miután egy eritreai „kulturális rendezvény” káoszba és verekedésbe torkollott. A hatóságok szerint rivális eritreai bandák támadtak egymásra, majd a kiérkező rendőrökre – írja a Fox News amerikai televíziós hálózat.

A tömeg egy traktort is felgyújtott.

Az összegyúltek egyre ellenségesebbé váltak az egyenruhásokkal szemben, akik kénytelenek voltak paprikasprét alkalmazni – számolt be róla a WSOC-TV helyi televíziós hálózat.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock/Daniel Tadevosyan)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.