Merényletre készült egy orosz férfi + videó

Térfigyelő kamera rögzítette, hogy egy férfi egy házilag készített bombát helyezett el egy autó alatt Oroszországban. Az orosz sajtó szerint az ukrán biztonsági szolgálatok bérelték fel a merénylőt.

2024. 02. 21. 17:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) munkatársai őrizetbe vettek egy gyanúsítottat, aki Lobnyában megpróbálta felrobbantani egy rendfenntartó autóját. Az FSZB szerint a terrorcselekményt egy jaroszlavli születésű férfi tervezte végrehajtani az ukrán biztonsági szolgálatok utasítására. Egy ház mellett parkoló autóban február 19-én találtak egy házilag készített robbanószerkezetet. Egy térfigyelő kamera rögzítette, amint a merénylő elrejtette a bombát az autó alatt. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.