Biden süketnek tetteti magát, ha a felelősség a téma

Végre hajlandó volt ellátogatni a mexikói határra az amerikai elnök. Amikor viszont a nemrég egy illegális migráns által meggyilkolt egyetemi hallgatóról próbálták kérdezni Joe Bident, egyszerűen süketnek tettette magát.

Forrás: Breitbart2024. 03. 02. 7:01
BIDEN, Joe; MELONI, Giorgia
Washington, 2024. március 1. Joe Biden amerikai elnök a Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel folytatott megbeszélés közben a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2024. március 1-jén. MTI/AP/Evan Vucci Fotó: Evan Vucci
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy újságíró a nemrég egy illegális migráns által a Georgiai Egyetem campusán meggyilkolt Laken Riley-ról próbálta kérdezni Joe Biden amerikai elnököt a mexikói határon tett látogatását követő sajtótájékoztatón. Biden azonban válasz helyett inkább hátat fordított, és úgy tett, mintha nem is hallaná a kérdést.

Joe Biden amerikai elnököt nem érdekli az illegális migráns által meggyilkolt fiatal lány
Joe Biden amerikai elnököt nem érdekli az illegális migráns által meggyilkolt fiatal lány (Fotó: MTI/AP/Alex Brandon)

 

A regnáló elnököt tehát láthatóan nem érdekelte a 22 éves egyetemi hallgató tragikus sorsa, akinek a halála valószínűleg megelőzhető lett volna, ha az őt meggyilkoló illegális migránst – akit korábban már letartóztattak, mert megsebesített egy gyereket –, kitoloncolják az országból.

Donald Trump volt elnök azonban nem csupán megemlékezett az elhunyt fiatal lányról a texasi Eagle Passben tartott sajtótájékoztatóján, de beszélt a szüleivel és kifejezte részvétét – mutat rá a Breitbart amerikai hírportál.

 

A Biden-kormányzat megelőzhette volna a tragédiát

Mint arról beszámoltunk, a 22 éves Laken Riley futni indult a Georgiai Egyetem campusán február 22-én reggel. Amikor órák múltán sem tért vissza, a lakótársa riasztotta a rendőrséget, akik nem sokkal később megtalálták a holttestét egy erdős területen. A rendőrség a 26 éves Jose Antonio Ibarrát gyanúsítja a meggyilkolásával.

Ibarra egy venezuelai illegális migráns, akit a Biden-kormányzat határvédelmi rendszere engedett be az országba 2022 szeptemberében, és annak ellenére nem toloncolták ki az országból, hogy New Yorkban megsebesített egy gyermeket.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök félrenéz (Fotó: MTI/AP/Evan Vucci)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.