Eva Vlaardingerbroek: Az elmélet az európai lakosságcseréről már nem elmélet

A jövőben törzsi, etnikai konfliktusok lesznek Európában, ezt Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor jelentette ki a CPAC Hungary 2024 rendezvényen. Kiemelte, hogy Európa-szerte késelések, erőszak és gyilkosságok történnek minden nap.

2024. 04. 25. 12:13
Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor a CPAC Hungary 2024 rendezvényen. Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hadd mondjam el, hogy mi volt, mi történt az elmúlt hét napban Európában – kezdte felszólalását a csütörtöki CPAC Hungary 2024 rendezvényen Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor.

Ezen a héten Stockholmban három idős hölgyet megkéseltek fényes nappal az utcán. Londonban négy embert késeltek meg 42 óra leforgása alatt. Párizsban több száz afgán migráns kezdett tüntetni az utcán – sorolta.

Mint fogalmazott, mára már mindenki tudja, hogy a tömeges migráció és a bűnözés között szoros összefüggés van.

Késelés, lövöldözés, robbantás, lefejezés is volt nálunk az elmúlt évek során. Ám egy dolgot hadd tegyek világossá: ez régebben nem így volt. Ez egy új, importált probléma

– jelentette ki. Szerinte a jövőben törzsi, etnikai konfliktusok lesznek a kontinensen. Hozzátette: az európai népek ennek ellenére teljesen érdektelennek tűnnek.

CPAC Eva Vlaardingerbroek
Fotó: Kurucz Árpád

Mikor egy európai fiú vagy lány meghal egy bevándorló kezétől, akkor félrefordulunk, megrázzuk a fejünket, esetleg sóhajtunk egyet egy-két percig, dühösek is vagyunk, és annyi. Megyünk tovább

 – folytatta. A holland politikai kommentátor szerint ez egy olyan társadalom válasza, amely már feladta a harcot és amely már elfogadta a vereségét. – De így van ez? Igaz ez? Tényleg feladtuk? Tényleg elfogadjuk az új realitást, amit a globalista vezetőink agyában fogalmazódott meg? Ha semmi nem változik, ha nem teszünk semmit kontinensünkért, a hazánkért, a régiónkért, a népünkért, akkor úgy kerül be a történelemkönyvekbe az európai nép, mint aki megszállót aktív módon behívta az országba – jelentette ki. 

Hozzátette: a holland lakosság már kisebbségben van a legtöbb városban, és hasonló a helyzet a legtöbb európai nagyvárosban. Az elmélet a lakosságcseréről már nem elmélet, hanem valóság – folytatta. Úgy vélte, a hollandok többsége ebből nem kér, majd felidézte, hogy egy riporter nemrég megkérdezte tőle, nem gondolja-e, hogy túl messzire megy néha. Erre reagálva kifejtette: Európában nem megyünk elég messzire. Szerinte ha átgondoljuk azt a szervezett strukturális támadást, ami a civilizációnk ellen viseltetik, akkor nem is teszünk eleget.

Az egyetlen válasz az, hogy a gonosz tornyát le kell bontanunk

 – zárta gondolatait Eva Vlaardingerbroek.

Borítókép: Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor a CPAC Hungary 2024 rendezvényen (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.