Mélyen az orosz területeket támadták az ukránok + videók

Oroszországi városokat ért dróncsapás. Gyárak ellen irányult a támadás, amelyben kiskorúak is megsérültek.

2024. 04. 02. 10:04
GLADKOV, Vjacseszlav
Nyikolszkoje, 2024. március 19. A Vjacseszlav Gladkov Belgorod területi kormányzó Telegram-csatornáján közreadott képen egy épület romjai között katasztrófaelhárítók Nyikolszkojéban 2024. március 18-án, miután ukrán tüzérségi támadás érte a várost. A kormányzó szerint négy ember életét vesztette. MTI/AP/Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többen megsérültek az ipari létesítmények ellen irányuló dróntámadásban Oroszországban. Az akciók az ukrán határtól több mint ezer kilométerre lévő Tatár Köztársaságban történtek – közölték kedden a helyi hatóságok.

Ma délelőtt Jelabuga és Nyizsnyekamszk város ipari vállalkozásait támadták meg drónok. Komoly kár nem történt, a vállalkozások termelési folyamata nem szakadt meg

– jelentette Rusztam Minnyihanov tatár vezető a Telegram-csatornáján közzétett bejegyzésében. A TASZSZ orosz hírügynökség a segélyszolgálatokra hivatkozva közölte, hogy hét ember sérült meg, köztük fiatalkorúak is. Három embert kórházba szállítottak. A 70 ezer lakosú Jelabuga városában Shahed kamikaze drónokat gyártanak.

Nyizsnyekamszk városában egy olajfinomítót vettek célba. A támadás valószínűleg nem lesz jó hatással a Brent olaj világpiaci árára, amely így is 87 dollár körül volt kedden.

Borítókép: Drón Belgorod felett 2024. március 14-én (Fotó: Stringer/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.