Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Elkaptak egy zsebtolvajt Velencében, kiderült, hogy eszméletlen gazdagra lopta magát

Mintegy kétszázezer eurót (77 millió forint) foglaltak le egy zsebtolvajlással gyanúsított nőnél Velencében – közölte pénteken az ANSA olasz hírügynökség a helyi rendőrségre hivatkozva.

Forrás: MTI2024. 05. 24. 17:32
Overlooking,The,Monastery,Of,Venice,At,Sunrise,,Italy
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkaptak egy zsebtolvajt Velencében, aki a pénzt 2017 óta elkövetett bűncselekményekkel halmozta fel, egy házzal és több telekkel is rendelkezett, bár sosem jelentett be törvényes jövedelmet.

A rendőrség arról számolt be, hogy a nő legalább 17 járókelőt fosztott ki különböző trükköket alkalmazva, így például áldozatai átölelésével vagy csoportok figyelmének elterelésével lopott órákat, illetve egyéb luxuscikkeket a turisták körében kedvelt olasz városban. Ezenfelül bolti lopásokért is felelőssé teszik.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.