Ilyen egy jól irányzott orosz lövés a háborúban + videó

Az orosz tüzérek megsemmisítették az ukrán fegyveres erők állásait a Dnyeper jobb partján.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 05. 28. 8:14
Ukrajna, 2024. május 22. Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által 2024. május 22-én közreadott videóról készített képen orosz tüzérek 122 milliméteres BM-21-es Grad rakétavetõvel ukrán állásokra tüzelnek. MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium Fotó: -
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A földön és a levegőben is brutális háború zajlik az orosz–ukrán háborúban. A katonák a fronton nem kímélik egymást. A harcok borzalmairól pedig a modern technikának köszönhetően a világ minden táján információkhoz juthatunk. A közösségi oldalakra rengeteg videó és kép kerül fel Ukrajnából.

Rendőrök vizsgálják a helyszínt egy orosz légitámadást követően az észak-ukrajnai Harkiv édességgyárának közelében 2024. május 27-én. (Fotó: MTI/EPA/Szergej Kozlov)
Rendőrök vizsgálják a helyszínt egy orosz légitámadást követően az észak-ukrajnai Harkiv édességgyárának közelében 2024. május 27-én (Fotó: MTI/EPA/Szergej Kozlov)

Az Oroszországi Föderáció védelmi minisztériuma legutóbb a Telegram-csatornáján közölt felvételeket arról, amint tüzéreik megsemmisítették az ukrán fegyveres erők állásait a Dnyeper jobb partján.

Mint a jelentés fogalmaz, miután megkapták a célpont koordinátáit, a katonák percek alatt lőállást vettek fel, kiszámították a támadáshoz szükséges adatokat, és célzott lövéseket adtak le.

A Magyar Nemzet korábban arról is beszámolt, hogy helikopterből készül felvételeket is közzétesz Moszkva az orosz–ukrán háborúról. 

Mindent láthatunk felülről!

– írta ehhez a felvételhez a Telegram-csatornáján a védelmi minisztérium.

Borítókép: Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által 2024. május 22-én közreadott videóról készített képen orosz tüzérek 122 milliméteres BM–21-es Grad rakétavetővel ukrán állásokra tüzelnek (Fotó: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.