Így reagált Donald Trump arra, hogy Joe Biden visszalépett

Döntött az amerikai elnök a sorsáról.

2024. 07. 21. 20:51
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A korrupt Joe Biden nem volt alkalmas arra, hogy induljon az elnökválasztáson, és biztosan nem alkalmas arra, hogy szolgáljon. Soha nem is volt az” – reagált a közösségi oldalán Donald Trump volt amerikai elnök arra, hogy Joe Biden a nap folyamán bejelentette az X-en, hogy visszalép az elnökjelöltségtől. Biden alelnökét, Kamala Harrist támogatja a továbbiakban – annak ellenére, hogy az utóbbi napokban többször arra utalt, hogy visszalépése esetén sem Kamala Harris mögé állna be.

Az elnöki pozíciót csak hazugságokkal, hamis hírekkel és a pincéjét nem elhagyva érte el. Mindenki körülötte, beleértve az orvosát és a médiát is, tudta, hogy nem alkalmas az elnöki posztra, és nem is volt az. – És most nézzék meg, mit tett az országunkkal, emberek milliói jönnek át a határunkon, teljesen ellenőrizetlenül és átvilágítás nélkül, sokan börtönökből, elmegyógyintézetekből, és rekordszámú terrorista. Sokat fogunk szenvedni az elnöksége miatt, de nagyon gyorsan helyre fogjuk hozni a károkat, amelyeket okozott. Tegyük újra naggyá Amerikát!

– zárta posztját Donald Trump.

Borítókép: Donald Trump végül nem Joe Bidennel fog megmérkőzni az elnökségért (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.