Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Putyin és Orbán őszinte beszélgetést folytatott az Ukrajnával kapcsolatos kérdésekről az orosz elnöki tanácsadó szerint

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök őszinte megbeszélést folytatott az ukrajnai konfliktussal kapcsolatos valamennyi kérdésről – jelentette a TASZSZ orosz állami hírügynökség Jurij Uzsakov orosz elnöki tanácsadóra hivatkozva.

2024. 07. 05. 15:52
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök tárgyal Moszkvában 2024. július 5-én.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök tárgyal Moszkvában 2024. július 5-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A miniszterelnök és az elnök jól ismerik egymást, így meglehetősen őszinte beszélgetés folyt minden kényes kérdésről” – árulta el Jurij Uzsakov. Az orosz államfő tanácsadója szerint az ukrán konfliktus volt a fő téma, de a politikusok kétoldalú kérdéseket is megvitattak.

Uzsakov: Orbán nem adott át Putyinnak üzeneteket Zelenszkijtől címmel írt a találkozóról a Life.ru, szintén az elnöki tanácsadóra hivatkozva. 

Putyin és Orbán befejezték tárgyalásaikat a Kremlben. A két vezető beszélgetése több mint 2,5 órán át tartott – jelentette a TASZSZ tudósítója, hozzátéve, hogy a két vezető nyilatkozatot tesz a sajtónak.

Borítókép: Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal tárgyal Moszkvában (Forrás: Facebook/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.