A CNN beismerte, hogy manipulált képeket használtak Donald Trumpról

A CNN beismerte, hogy olyan digitálisan manipulált képeket használt, amelyen Donald Trump republikánus elnökjelölt és Laura Loomer jobboldali aktivista látható.

Forrás: Breitbart2024. 09. 26. 15:55
A republikánusok elnökjelöltje, Donald Trump volt amerikai elnök feltartja a hüvelykujját, amikor megérkezik egy kampánygyűlésre
A republikánusok elnökjelöltje, Donald Trump volt amerikai elnök feltartja a hüvelykujját, amikor megérkezik egy kampánygyűlésre Fotó: Brandon Bell Forrás: Getty Images/AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Laura Loomer egy videót tett közzé az X-en, amelyen látható, hogy a CNN hivatalosan is visszavonja az adásokban használt képeket.

Loomer azonban nem elégedett meg az elhangzott bocsánatkéréssel, és az adás műsorvezetőjét is bocsánatkérésre szólította fel. Azt kifogásolta, hogy Cooper egy női kollégát küldött maga helyett, hogy bocsánatot kérjen a hamis képek sugárzásáért, írta a Breitbart.

Ha nem kérsz bocsánatot írásban az X-en, amiért hamis és manipulált képeket mutattál be rólam és Donald Trumpról, ezzel egy beteges, nőgyűlölő, rágalmazó támadást elkövetve ellenem, beperellek

– írta posztjában Loomer. 

Laura Loomer jobboldali aktivista beszél a médiával
Laura Loomer jobboldali aktivista beszél a médiával (Fotó: Getty Images/AFP/David Dee Delgado)

Hozzátette: 

Mennyire kell gyávának lenni ahhoz, hogy hamis képeket használj fel, hogy rágalmazz engem és Donald Trumpot, majd ne te kérj ezért bocsánatot? Írásban és élő adásban is visszavonást kérek, különben perre viszem az ügyet.

Az eset kapcsán ismét felerősödött a vita a médiában alkalmazott képhamisítások és az ilyen jellegű hibák kapcsán.

Borítókép: A republikánusok elnökjelöltje, Donald Trump volt amerikai elnök feltartja a hüvelykujját, amikor megérkezik egy kampánygyűlésre (Fotó: Getty Images/AFP/Brandon Bell)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.