Bizarr eset egy olaszországi templomban

Európa liberális fele pedig csodálkozik...

Nagy Árpád
2019. 07. 15. 14:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hallottunk már Európa-szerte templomok bezárásáról, felgyújtásáról, agresszív cselekedetekről, amely miatt meg kellett szakítani misét, de olyan bizarr esettel még nem találkoztunk, mint ami múlt héten Olaszországban történt. Rómában, a Torre Angela területén található egyik templomot ugyanis egy banda arra használta, hogy ott drogelosztó központot működtessen.

Az öt fiatal férfiból álló csoport tevékenységének, amelynek tagjai közül négy Gambiából, egy pedig Maliból érkezett „vendégmunkás” volt, a rendőrség erőszak alkalmazásával vetett véget. Az eredmény: öt letartóztatott és két kilogramm, azaz több ezer adagnyi heroin.

Európa liberális fele pedig csodálkozik azon, hogy miért kedvelik egyre kevésbé az olaszok (is) a hozzájuk érkező és integrálódni (nem) vágyó migránsokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.