Donald Tusknak elmentek otthonról

A jelek szerint fokozza az őrületspirált.

2020. 04. 17. 9:41
null
Print
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Néppárt elnöke a jelek szerint fokozza az őrületspirált. Nemrégiben még „csak” vírushoz hasonlította Orbán Viktort, s amellett természetesen a Fidesz EPP-ből való kizárását szorgalmazta, mindezt a koronavírus elleni védekezés érdekében megszavazott törvény miatt, amely a világban az egyik leghatékonyabbnak bizonyult.

Mint később a Magyar Nemzet megtudta, Orbán Viktor levele bőszítette fel a lengyel politikust, amelyben a magyar kormányfő amellett érvelt, hogy a mostani helyzetben a vírus elleni közös fellépés legyen a prioritása a tagpártok vezetőinek. Tusk vesszőfutása viszont nem állt meg a fenti, politikában józannak semmiképpen sem mondható provokációnál. Elvakult gyűlöletében újabb delirált kijelentésre ragadtatta magát.

Legújabb nyilatkozatában, amely a Spiegelben jelent meg, úgy fogalmazott: Biztos vagyok abban, hogy Carl Schmitt nagyon büszke lenne Orbán Viktorra.

Carl Schmitt viszont a náci párt legfőbb jogi szaktekintélyének számított a 30-as, 40-es években.

Levegőben lóg a kérdés, hogy az EPP elnöke az EPP hivatalos álláspontját közölte-e, vagy a Brüsszelből ismerős isiásszal küzdve próbálja sértegetni a magyar kormányfőt, esetleg egyéb gyógyszer hiányában fogalmazta meg ezeket a zavart gondolatokat.

Arra gondolni sem merünk, hogy a legszélsőségesebb balliberálisok érdekei mentén éppen az EPP szétverésén ügyködik...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.