Letiltotta a Twitter, mert szerinte a pedofília rossz

A pedofíliát elítélő bejegyzést tett közzé CJ Pearson konzervatív aktivista a Twiterren, mire a közösségi oldal letiltotta a fiókját. Míg a pedofilok nyugodtan eszmét cserélhetnek egymással, megvitathatják beállítottságukat a Twitter szabályzata szerint, addig az ellentétes véleményt nem tűri meg a közösségi oldal.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 09. 20. 17:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Amerikában minden pedofilt kasztrálni kell”, írta Twitter-oldalán CJ Pearson, mire a közösségi oldal letiltotta fiókját a bejegyzés miatt, mert az megsértette a „visszaélésekre és zaklatásokra” vonatkozó irányelveit.

A szabályzat szerint ugyanis senki sem zaklathat másokat és nem buzdíthat erre senkit. Ez azt is jelenti, hogy nem fejezheti ki abbéli kívánságát vagy vágyát, hogy valakit fizikai sérülés érjen.

Míg a pedofilellenes véleményt azonnal tiltotta a közösségi oldal, maguk a pedofilok épp a Twitteren szerveznek maguknak közösséget, számos olyan fiókot lehet találni, amelyet pedofilok működtetnek.

Bár a Twitter szerint zérótolerancia van náluk az olyan tartalmakkal szemben, amelyek a gyerekek szexuális kizsákmányolását mutatják, és ez ellen aktívan harcolnak is, azonban a szabályzatban az áll, hogy a pedofilok nyugodtan megbeszélhetik egymással a kiskorúakhoz való vonzódásukat. Ráadásul meztelen képet is megoszthatnak a gyerekekről, ha az nem szexuális helyzetben ábrázolja őket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.