A nyár végéig szombatonként Siófokra költözik a Játékszín

A budapesti Játékszín a siófoki Petőfi sétányon található Színparton hat szombat estén várja az érdeklődőket. A közönség elsőként a Legyen a feleségem! című produkciót láthatja.

Magyar Nemzet
2019. 07. 04. 7:04
null
Fotó: Foto: Juhasz G. Tamas
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti Játékszín a siófoki Petőfi sétányon található Színparton hat szombat estén várja az érdeklődőket. A közönség elsőként a Legyen a feleségem! című produkciót láthatja Kovács Patrícia, Nagy Sándor és Gálvölgyi János főszereplésével most szombaton. A bajba került brókeren a takarítónője próbál segíteni, de a megoldástól egyre távolabb kerülnek.

Július 13-án a spanyol Alfonso Paso krimikomédiája, a Hazudj inkább, kedvesem! lesz színen. A főbb szerepekben Tóth Enikő, Kerekes József, Csonka András és Vadász Gábor látható.

Július 20-án a Menopauzára kerül sor Hernádi Judit, Náray Erika, Szulák Andrea és Tóth Enikő előadásában, 27-én pedig a színház legújabb előadása lesz látható, Szente Vajk Legénybúcsú című komédiája. A szerző, főszereplő és egyben rendező partnerei: Nagy Sándor, Bálizs Anett, Szerednyey Béla, Kovács Gyopár és Lévay Viktória.

A Legénybúcsút augusztus 3-án a Kölcsönlakás követi a Színparton, ebben a férj és a feleség azonos időpontra szervez randit a szeretőjével a barátai lakásába, lesz ebből bőven félreértés és nyilván feszültség is – többek közt Lengyel Tamás, Lévay Viktória, Debreczeny Csaba, Dobó Kata előadásában.

A sorozatot a világ legrosszabb operaénekesnője zárja augusztus 24-én. Történetét a Mennyei hang! című előadásból ismerheti meg a balatoni közönség, Bánsági Ildikó, Gálvölgyi János és Szemenyei János főszereplésével.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.