időjárás 13°C Hugó 2023. április 1.
logo

Viharkárosultak megsegítéséért szól a Mária evangéliuma

Magyar Nemzet
2019.07.16. 17:24

A Heves és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei árvíz- és viharkárosultak megsegítésére a Mária evangéliuma rockopera oratórikus változatát adják elő szerdán 19.30-tól a budapesti Avilai Nagy Szent Teréz-plébániatemplomban.

Közreműködik Sáfár Mónika és Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművészek, Tolcsvay László Erkel-díjas zeneszerző, énekes, Aradi Imre és Kőrösi András színművész, a Rotunda énekegyüttes és a Pannonia Sacra vegyeskar. Vezényel Mózer Annamária. A Magyar családok az árvíz- és viharkárosultakért címmel meghirdetett jótékonysági adománygyűjtési akciót szeptemberig több helyszínen is megszervezik, köztük július 25-én a csíkszentsimoni Csíki Sör Manufaktúrában a III. Magyar szürke szarvasmarha a Kárpát-medencében című nemzetközi konferencián, augusztus 2–4. között a balmazújvárosi Bakafesztiválon és augusztus 10-én a harsányi szürkemarha-fesztiválon.

A jótékonysági akcióhoz csatlakozva a fenti helyszínek mellett a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége OTP-nél vezetett 11704007-20208516 számú számlájára is lehet utalni pénzadományokat a közlemény rovatban feltüntetve: viharkárosultak.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.