Csillagot kapott Tommy Mottola zenei producer Hollywoodban

Csillagot kapott az olasz származású Tommy Mottola zenei producer, lemezkiadó csütörtökön a hollywoodi Hírességek sétányán.

Forrás: MTI2019. 10. 11. 22:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1949-ben New Yorkban született Mottola 15 évig volt a Sony Music zenei kiadó igazgatója.

Mottola Elvis Presley hatására már 14 évesen együttest alapított. Később olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint

Carly Simon, későbbi felesége, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Céline Dion, Bruce Springsteen, Michael Jackson és Bob Dylan.

Zenészként nem csinált nagy karriert, de lemezproducerként nagyon szerencsés volt, és sok zenész álmát sikerült valóra váltania. David Foster dalszerző a hollywoodi ceremónián elmondta, hogy Mottola nélkül ma egész máshogy nézne ki az amerikai zenei szcéna és a popkultúra.

A csillag felavatására a 70 éves Mottolát felesége, Thalía mexikói színész-énekesnő és három gyereke is elkísérte. 2013-ban Thalía lett az első mexikói énekesnő, aki csillagot kapott a Hírességek sétányán.

A producert ünneplő közönségben feltűnt Tommy Hilfiger divattervező, valamint a Gloria és Emilio Estefan zenészpáros is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.