A Puskás Arénában lép fel az Aerosmith

A fél évszázados Aerosmith nemrég jelentette be a 2020-as európai turnéja időpontjait, amellyel az együttes 50. évfordulóját szeretnék megünnepelni.

Magyar Nemzet
2019. 12. 09. 10:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma este éppen a Deep Purple koncertezik a fővárosban, de a rockzene magyar rajongói okkal várhatják a 2020-as évet is, hisz nemrég a Kiss, majd a Judas Priest is bejelentette, hogy visszatérnek Magyarországra, de 24 év után a Pearl Jam is újra fellép az arénában. Mindezek után talán már fel sem kaptuk a fejünket arra a hírre, hogy 26 év után jön újra hazánkba az Aerosmith, az amerikai rockzenekar a Puskás Arénában lép fel július 24-én. A fél évszázados Aerosmith nemrég jelentette be a 2020-as európai turnéja időpontjait, amellyel az együttes 50. évfordulóját szeretnék megünnepelni.

Fotó: MTI/EPA/Victor Lerena

A koncertsorozatot június 13-án kezdik, Közép-Európában nálunk, Csehországban és Lengyelországban lépnek színpadra. Az Aerosmith – Steven Tyler (ének), Joe Perry (gitár), Brad Whitford (gitár), Tom Hamilton (basszusgitár) és Joey Kramer (dob) – több rockslágert szerzett, a Crazy című daluk több mint félmilliárdos letöltésnél tart a YouTube-on, világszerte 150 milliónál több albumot adtak el, és persze a Rock and Roll Hall of Fame oszlopos tagjai is. Jövő nyári turnéjuk az együttes meglepően sikeres, Las Vegas-i fellépéssorozatát követi, amely Aerosmith: Deuces Are Wild címmel kezdődött idén tavasszal és jövő júniusban ér véget.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.