Szakmai összefogás gála lesz a Városmajorban

Két hét alatt több mint 200 pályázat érkezett a Városmajori Szabadtéri Színpad által meghirdetett nyitóeseményre.

Magyar Nemzet
2020. 05. 21. 14:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két hét leforgása alatt több mint 200 pályázat érkezett a Városmajori Szabadtéri Színpad által meghirdetett Összefogás gála augusztus 16-i nyitóeseményére. A felhívásra színészek, előadóművészek mellett zenészek, rendezőasszisztensek, súgók, ügyelők és mások is jelentkeztek a pályakezdőktől a legismertebb művészekig. Sokan azonnal jelezték, hogy a fellépésük díjáról lemondanak a rászorultak javára.

A műsor kidolgozása folyamatban van, ami a jelentkezők nagy száma és a műsor sokfélesége miatt nem is egyszerű feladat. Nem akarják szó nélkül hagyni az elmúlt hetek-hónapok kizökkent világállapotát, a közös és rendkívüli történetet, amiben mostanában élnünk adatott és szinte kivétel nélkül minden előadóművészt megihletett. Nagyon sok produkció született ennek szellemében, mindenki igyekezett megtalálni, miként, milyen módon tud megmutatkozni, vagy egyszerűen csak jelet adni. A gála azonban inkább a reményről és a kiszabadulásról szól majd. A műsor egyébként nagyon színes és vegyes lesz, mert minden színpadi műfaj képviselteti magát benne.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.