Az online térben szervezték meg a KoreaON2020 fesztivált

Az alapítványi tagok videófelvételről és élőben jelentkeztek be a budapesti Koreai Kulturális Központból.

Magyar Nemzet
2020. 11. 24. 13:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt szombaton az online térben szervezett első HallyuDay2020 – KoreaON2020 kulturális fesztiválon az alapítványi tagok videófelvételről és élőben jelentkeztek be a budapesti Koreai Kulturális Központból, reggel 10-től este 21-ig. A nap folyamán 12 csoport közel 80 művésze, harcművésze és e-sport-rajongója lépett fel és mutatta be tudását, valamint Korea különleges kultúráját az érdeklődőknek – derült ki az alapítvány lapunkhoz eljuttatott közleményéből.

Az online programokhoz összesen 12 ezer néző csatlakozott adásban, 1600 látogató osztotta meg az eseményeket, közel 650 néző szavazott, 260-an töltötték ki a kérdőíveket, és mintegy 340 komment és beszélgetés gyűlt össze a nap végére.

Ezek a számok jól mutatják, mennyire hiányzott a Korea-rajongóknak egy olyan program, ami újra összehozza őket, akár csak az online térben is. Az alapítvány törekszik arra, hogy amíg nem lehetnek az érdeklődők újra együtt biztonságban, addig az első sikeres HallyuDay2020 – KoreaON2020 online kulturális fesztivált kövesse majd még több is – olvasható a közleményben.

A november 21-i adás teljes változata visszanézhető a Han-You Alapítvány Facebook-oldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.