Házhoz viszi szilveszteri műsorát a Veszprémi Petőfi Színház

A 20 órakor kezdődő program kapcsolódik a Maradj otthon – Majd mi megyünk! című eseménysorozathoz, amelynek századik alkalmát nemrég ünnepelte a színház.

Magyar Nemzet
2020. 12. 31. 13:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az óév utolsó éjszakáján Különös Szilveszter néven körjáratot indít a Veszprémi Petőfi Színház. Az idei, megpróbáltatásokkal teli év végén a társulat tagjai ünnepi díszbe öltöztetett, nyitott kisbusszal felkeresik Veszprém lakótelepeit és tereit, hogy élő, szórakoztató műsorukkal megörvendeztessék a város lakóit – derül ki az intézmény lapunkhoz eljuttatott közleményéből. A 20 órakor kezdődő program kapcsolódik a Maradj otthon – Majd mi megyünk! című eseménysorozathoz, amelynek századik alkalmát nemrég ünnepelte a színház. Az otthontartó műsorokat még tavasszal indították el annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon maradt nézőknek színházi élményt nyújtsanak – részletezi a közlemény.

A Veszprémi Petőfi Színház nem először gondol közönségére a pandémiás időszak alatt: mint ahogyan Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes művész, a színház igazgatója korábban kifejtette: a színház él, és a művészeti munka is folytatódik. A házban.

Oberfrank Pál színházigazgató
Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Az előbbieken túl a társulat tagjai mini karácsonyfákat készítettek a Völgyikút Idősek Otthona lakóinak, zenés műsort vittek a bakonyoszlopi gyermekotthonba, a Csolnoky Ferenc Kórházba és a Török Ignác Idősek Otthonába, Angyalbérlettel leptek meg három veszprémi családot, Jót tenni jó, Veszprémben! című kezdeményezésük keretében pedig megajándékozták a szépkorú veszprémi lakosokat egy-egy, a színház tagjai által készített karácsonyi meglepetéssel. A programok ötletgazdája Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, kreatív menedzser – áll a közleményben.

Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, kreatív menedzser
Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.