A győri filharmóniával lép fel Rick Wakeman

Újabb rocklegenda fogadta el a Győri Filharmonikus Zenekar meghívását: február 9-én Rick Wake­man lép fel a városban, hogy egy vegyes kórussal és nagyzene­karral kiegészített, klasszikusokra épülő szimfonikus műsort adjon elő.

Magyar Nemzet
2022. 01. 10. 17:30
null
Fotó: Lee Wilkinson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több mint ötven éve aktív angol billentyűs a Yes klasszikus felállásának tagja, de már az 1970-es évek óta aktív szólóban is: saját neve alatt is bő kilencven albumot adott ki, melyekből világszerte több mint ötvenmillió darab kelt el. A mostani koncert programjában a régi szólólemezek ­dalai mellett a Yes legnagyobb slágerei is elhangzanak majd, méghozzá szimfonikus hangszereléssel, hiszen Wa­keman mellett a győri filharmonikusok is közreműködnek. Az Orchestral Rick nevű műsort karmesterként Guy Protheroe vezényli majd a ­Richter János Hangverseny- és Konferenciateremben.

Borítókép: Rick Wakeman (Fotó: Lee Wilkinson)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.