Fantasztikusan indult a Hans Zimmer Live – Europe Tour 2022

Március 11-én kezdte meg az Oscar-, a Golden Globe- és a Grammy-díjas zeneszerző, Hans Zimmer európai turnéját, amely óriási sikert hozott Hamburgban, a Barclays Arénában.

Magyar Nemzet
2022. 03. 24. 12:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A próbák február elején kezdődtek Los Angelesben, Odesszában, Essenben és Berlinben. A filmzene rocksztárja végre visszatért a nagy showszínpadra. A rajongói 16 országban és 29 városban várják türelmetlenül a fantasztikus koncertet, amelyen Hans Zimmer saját zenekarával és több mint 130 zenésszel kápráztatja el a nagyérdeműt. Ez az első ilyen nagyszabású arénás nemzetközi turné a járvány kezdete óta. 

A Hans Zimmer Live 2022 április 11-én este 8 órakor kezdődik a Budapest Sportarénában is. 
Az új produkciónak a megtervezéséhez Hans Zimmer bevonta a legkiválóbb kreatív elméket az amerikai show-bizniszből. John Featherstone világítástervezőt, aki számos nemzetközi rock- és popturnén dolgozott már. A híres Derek McLane-t, akinek legutóbbi munkái közé tartozik a Broadway Moulin Rouge című musical, és aki a színpad tervezésért, színpadképért volt felelős, illetve egy másik Broadway-rendezőt: Peter Nigrinit (MJ the Musical) – aki a háttérvetítést tervezte. Barry Lather koreográfus irányítja a nyolctagú táncegyüttest, és gondoskodik arról, hogy a Hans Zimmer-koncert valódi show-műsorrá váljon; a koncertturné, a színház és az opera legjobb eszközeit és technikáit ötvözve igazán egyedi élményt nyújtson.


Borítókép: Hans Zimmer (Fotó: Frank Embacher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.