A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A Bohemian Betyars anyák napi videóklipje + videó

Anyák napja alkalmából saját édesanyjaik vendégszereplésével, archív gyermekkori felvételekkel készített új kisfilmet a Bohemian Betyars a Ne sírj anyám! című dalukhoz. A forgatókönyvet az éppen első mozifilmjén dolgozó, többszörösen díjazott és diák Oscar-díjra jelölt rendezővel, Freund Ádámmal dolgozta ki és valósította meg a zenekar.

Magyar Nemzet
2022. 05. 01. 12:34
Fotó: Batori Gabor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly – négy év kihagyás után – jelentkezett új nagylemezével a speed-folk-freak-punk stílusokat remek érzékkel vegyítő Bohemian Betyars. A Gubancos minden fontosabb zenei portál év végi listáján szerepelt, illetve egy Fonogram-jelölést is bezsebeltek érte. Ezen kapott helyet a Ne sírj, anyám! című dal, amihez anyák napja alkalmából egy különleges koncertes kisfilm is készült, a zenekar tagjainak édesanyjai vendégszereplésével. A forgatókönyvet az éppen első mozifilmjén dolgozó, többszörösen díjazott és diák Oscar-díjra jelölt rendezővel, Freund Ádámmal dolgozta ki és valósította meg a zenekar. 

Borítókép: A kilpforgatás (Fotó: Sinco)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.