Attraction a javából: sírva tapsoltak a magyaroknak a brit tehetségkutatóban

Állva tapsolt a közönség és szem nem marad szárazon a brit tehetségkutatóban, a Britain’s Got Talentben, miután fellépett az Attraction Juniors nevű árnyékszínház-társulat. A vezetőjük édesapja, Szűcs Zoltán kilenc évvel ezelőtt megnyerte a versenyt a felnőtt Attractionnel.

Forrás: Híradó.hu2022. 06. 01. 7:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Attraction árnyékszínház-társulat 2013-ban indult el a Britain’s Got Talent tehetségkutatóban. A Szűcs Zoltán vezette csapat produkcióival olyannyira lenyűgözte mind a zsűrit, mind a közönséget, hogy meg is nyerték az évadot.

Kilenc év elteltével, 2022-ben Szűcs Zoltán fia, Szűcs Martin vezetésével ismét az árnyékszínházi társulat produkcióját láthatta a brit közönség. A társulat az Attraction Juniors nevet viseli. Az apuka a csapat közösségi oldalán is leírta, hogy mennyire büszke gyerekeire, Marcira és Lizára és a tehetséges csapat többi tagjára is.

Az Attraction Juniors társulat tagjai. Fotó: Képernyőkép/YouTube

A zsűrit lenyűgözte az Attraction Juniors produkciója

A Metro beszámolója szerint a zsűrit elöntötték a nosztalgikus érzések, Simon Cowellt egyenesen lenyűgözte a produkció: „Az Attraction Juniors… ez csodálatos.” Amanda Holden pedig a meghatottságtól szinte szóhoz sem jutott.

A társulatot vezető Szűcs Martin elmesélte, hogy édesapja is jelent volt a válogatón, és a színfalak mögött szurkolt a csapatnak. Martin így folytatta: 

Az Attraction Juniorst édesapám hozta létre, ő lépett fel itt az Attractionnel még 2013-ban.

Apám miatt azt hiszem, mondhatom, hogy a legjobbaktól tanultam

 – fogalmazott.

Az Attraction Juniors produkciója az iskolai, online zaklatásról szólt, ami sokak szemébe könnyeket csalt. A zsűri, amelynek tagjai ugyanazok, akik 2013-ban is voltak, természetesen négy egybehangzó igennel továbbjuttatták a magyar csapatot.

A közönség sem ment el szó nélkül a magyarok produkciója mellett

Hűha! Lélegzetelállító, az évad eddigi legjobb produkciója!”, „Gyönyörűen volt megalkotva az egész, megkönnyeztem

 – írták többen a Twitteren.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.