Magyar filmben szerepel Michael Ironside

Michael Ironside szereti a magyarokat, vallotta be a Svenk riporterének.

Magyar Nemzet
2022. 11. 26. 19:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kanadai világsztár elárulta: nem első alkalommal dolgozik Magyarországon, Az elmeorvos című sorozatban már járt hazánkban, ráadásul ugyanazon a helyszínen forgatott, ahol most.

Szeretem a magyar embereket. Nagyon erősek és öntudatosak. Egyáltalán nem beszélnek félre 

– fogalmazott Michael Ironside. – Itt, ha megkérdezem, hogy vagy, az illető rávágja, hogy rosszul, ha rosszul van. Őszinték az emberek, már-már olyanok, mint a kanadaiak.

Ironside Torontóban született 1950-ben, 15 évesen drámaírói karrierbe fogott, s három évre rá már díjjal ismerték el próbálkozását. Színészként David Cronenberg Agyfürkészők című filmjében szerepelt először 1981-ben. Majd következtek a Paul Verhoevennel közös Total Recall, Csillagközi invázió. Legutóbb a Terminátor – Megváltás. Több sorozatban is szerepelt, köztük az M, mint muskétás címűben Mazarin bíborost alakította.

S hogy milyen filmet forgat hazánkban? Kiderül a Svenk 22.50-kor kezdődő adásából.

Annyit elárulunk: Soós Péter rendező nemzetközi forgalmazásra készíti a mozit.

Borítókép: Michael Ironside (Forrás: Hallmark Channel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.