Hamarosan nyit a Thália Nyárikert + videó

Június 17-én a Művészet című előadással nyitja meg kapuit – természeti környezetben, a Salföldön – a Thália Színház nyári játszóhelye, mely kamaradarabok, koncertek befogadására alkalmas fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel várja a produkciókat és az érdeklődőket – közölte a színház.

Magyar Nemzet
2023. 05. 05. 11:00
Hamarosan nyit a Thália Nyárikert
Hamarosan nyit a Thália Nyárikert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balaton északi partjától három kilométerre, a Káli-medence kapujában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő, jelentős geológiai, botanikai és népi építészeti emlékekkel is büszkélkedő Salföld a kikapcsolódás és a pihenés remek színtere. Ezen a kivételes helyszínen kínálja kulturális programjait – az idei nyáron először, június közepétől augusztus végéig – a Thália Nyárikert.

Hamarosan nyit a Thália Nyárikert
Hamarosan nyit a Thália Nyárikert. Fotó: Thália Színház

Boribon, Ónodi Eszter, János vitéz és Hobo is műsoron

Szombatonként a Thália Színház szórakoztató produkciói, befogadott előadások, gyerekelőadások és koncertek is várják az ide látogatókat. A nyitónapon, június 17-én, délelőtt kiváló gyerekprogram a Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült előadás, a Csukás-mese. Este pedig Yasmina Reza egyik legismertebb remekműve, a Művészet veszi át a színpadot, rendezője Béres Attila.

A programsorozatot augusztus 26-án Martin McDonagh: A nagy kézrablás című fekete komédiája, a Thália Télikert előadása zárja.

A további programok, bővebb információ és jegyek elérhetők a Thália Színház weboldalán.
 

Borítókép: Thália Nyárikert (Forrás: Thália Színház)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.