Mahó Andrea folytatja erdélyi turnéját

A Jászai Mari-, Artisjus,- eMeRTon-díjas színésznő és énekesnő, Mahó Andrea négy helyszínen lép fel Erdélyben, a magyarok lakta szórványban. A fellépések során a legszebb és legismertebb musical- és operettdalokat adja elő Csengeri Attila, Simon Panna Bogi és Jenei Gábor társaságában.

Magyar Nemzet
2023. 05. 17. 10:30
Mahó Andrea
Fotó: Kaszás Bence
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Musical-operett gála garantáltan felejthetetlen lesz a közönségnek, hiszen a legnépszerűbb musicalekből válogatott dalok mellett az operett rajongói sem maradnak élmény nélkül.

Mahó Andrea
Mahó Andrea az erdélyi turnéján négy helyszínen lép fel. Fotó: Kaszás Bence

A  miniturné alatt két helyszínre is elviszik a 1920-as évek orfeumi hangulatát, a Haccacárét, így emlékezetes és felejthetetlen élményben lehet része a közönségnek. A hangulatos estet Káel Norbert zongoraművész játéka és humor is fűszerezi.

Mahó Andrea és vendégei már nagyon várják, hogy találkozzanak az erdélyi közönséggel, és megoszthassák velük a csodálatos magyar zenéket. Az előadások nemcsak minőségi szórakozást és a kiváló dalokat ígérnek, hanem az együttlét örömét és az élmények gazdagságát is, hiszen a koncertsorozat a zene szeretetéről és a magyar kultúra ápolásáról szól.
 

Az előadások időpontjai és helyszínei:

Május 19., Zilah, Zilahi Vigadó, Musical-operett gála

Június 9., Dés, Arta Kultúrotthon, Haccacáré

Június 10., Máramarossziget, George Enescu Zeneiskola Díszterme, Haccacáré

Június 14., Nagyenyed, Bethlen Gábor Kollégium Díszterme, Musical-operett gála

 

Borítókép: Mahó Andrea (Fotó: Kaszás Bence)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.