Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A Coldplay bejelentette: harmadik koncert is lesz Budapesten + videó

A nagy keresletre való tekintettel június 19-én is fellép a fővárosban az angol banda, a Coldplay.

Magyar Nemzet
2023. 07. 27. 14:28
Coldplay in Brazil
Chris Martin, a Coldplay énekese Fotó: Jayson Braga Forrás: AFP/Brazil
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Örömmel jelentjük be, hogy a rendkívüli kereslet miatt a Coldplay a Music Of The Spheres világkörüli turné részeként bejelentette a harmadik koncertet is Budapestre, 2024. június 19-re a Puskás Arénába!

 – közölte a koncerteket szervező Live Nation.  Jegyek pénteken 10 órától, a Coldplay-koncertek teljes körű jegyértékesítésének indításától kaphatók – tették hozzá. 

A Coldplay-koncert plakátja 
Fotó: Live  Nation 

A Coldplay tavaly márciusban indult turnéra a 2021-ben megjelent Music Of Spheres című albumuk népszerűsítésére, az együttes azóta már több mint 7,5 millió jegyet adott el, ami rekordnak számít: egyetlen előadó sem volt erre képes az elmúlt két évben. 

A koncertsorozat 2024. június 8-án Athénban kezdődik, majd Bukarest után Budapest következik 16-án, 18-én és 19-én is. 

A hétszeres Grammy-díjas, már huszonhetedik éve működő zenekar nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Yellow, a Speed of Sound, a Clocks, vagy éppen a Paradise. A Coldplay már első albumával, a 2000-es Parachutesszal hatalmas sikert aratott, majd szépen sorban jött a többi, az X&Y, a Viva la Vida, majd 2021-ben a Music of the Spheres, eddig összesen 11, melyekkel eddig mintegy 30 millió lemezt adtak el világszerte. 

Borítókép: AFP/Brazil/Jayson Braga)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.