Ötvenhét évesen meghalt Sandra Bullock párja, Bryan Randall

Randall évek óta küzdött az ALS-sel, egy gyógyíthatatlan, idegsorvadással járó betegséggel.

Magyar Nemzet
2023. 08. 08. 13:18
'Sandra Bullock
Sandra Bullock Fotó: NurPhoto/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ötvenhét éves korában meghalt Sandra Bullock amerikai színésznő párja, Bryan Randall. A fotósnál három éve diagnosztizálták az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) nevű idegrendszeri betegséget, amely az izmok elgyengülésével, majd elsorvadásával jár. Randall szervezete most adta föl a gyógyíthatatlan betegséggel folytatott küzdelmet. 

„Nagy szomorúsággal a szívünkben tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt, miután három évig harcolt az ALS-sel. Bryan úgy döntött, eltitkolja a betegségét a világ elől, mi pedig tiszteletben tartottuk a kérését” – idézte a gyászoló család közleményét a Bors. 

A most 59 éves Sandra Bullock és Bryan Randall 2015-ben ismerkedett meg, amikor a színésznő megbízta a fotóst, hogy csináljon képeket az örökbefogadott fia születésnapjáról. Még abban az évben össze is jöttek. 

Bár a pár tudatosan távol tartotta magát a sajtótól, 2021-ben Bullock úgy nyilatkozott a férfiról, mint akiben „megtalálta élete szerelmét”. 

Borítókép: Sandra Bullock (Fotó: IPA/Nurphoto/AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.