Ikonikus Disney-dalok a Papp László Sportarénában

Vasárnap este a Disney 100 előadással idézheti fel mindenki kedvenc mesefilmje muzsikáit a sportarénában. Ez alkalommal minden ikonikus Disney-betétdal elhangzik majd, valamint látványos show-elemek is gazdagítják a nagyszabású koncertet, melyben szerepet kapott több magyar művész. Mahó Andrea és Kocsis Dénes szólóénekesként lép színpadra, az est műsorvezetője Tripolszky Anna lesz.

2023. 10. 11. 20:00
Kocsis Dénes, Disney 100 a sportarénában
20230820 Orosháza Államalapítás ünnepe alkalmából városi megemlékezést rendezett Orosháza önkormányzata a belvárosban, a Szent István szobornál. Fotó: Für Henrik FH Békés Megyei Hírlap Képen: Kocsis Dénes, a Budapesti Operettszínház művésze Fotó: Für Henrik
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt hiszem, szakmailag nagy elismerésnek számít, hogy egy ilyen világhírű cég, mint a Disney, kiválasztja az embert. Több Disney-mesében játszhattam már a pályám során, például a Mary Poppins és A szépség és a szörnyeteg női főszerepeit. Ezek a dalok már régóta a tarsolyomban voltak, ám a válogatók során olyan dalokkal is volt szerencsém találkozni, amelyeket eddig nem énekeltem, de máris nagy kedvencekké váltak, így bővült a repertoárom – foglalta össze Mahó Andrea Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas magyar színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő.

Disney 100 koncert a sportarénában
 A képen Krassy Renáta, Fonyó Barbara és a Disney 100 énekesnője, Mahó Andrea. Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Mind Kocsis Dénes színész-musicalénekes, mind Mahó Andrea lelkesen készül az október 15-i estre: új dalokat és koreográfiákat is tanulnak, a próbák pedig, ahogyan ezt a színművésznő elmondta, Hamburgban folytatódnak, ahol már a zenekarral és a táncosokkal együtt elevenedik meg a produkció.

A színművésznő még hozzátette, hogy nagyon szeret a Disney-vel együttműködni, hiszen a mesék humora nagyon jó, mindig kiváló zeneszerzőkkel dolgoznak, így csodálatos dalok születnek. A nagyzenekari hangzás, a koncert lenyűgöző látványvilága visszaidézi majd azokat a nagy klasszikusokat, amelyek miatt gyermekként beleszerettünk egy-egy történetbe.

Október 15-én este tehát a legnagyobb meseklasszikusok a Hollywood Sound Orchestra zenei társulat előadásában, sztárénekesek közreműködésével lesznek láthatók és hallhatók a Disney 100 előadáson a sportarénában.

 

Borítókép: Kocsis Dénes (Fotó: Für Henrik)
 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.