Új információk Návai Anikó ügyében

A Golden Globe oldalán megjelent közlemény szerint barátságban vált el egymástól Návai Anikó és a díjról döntő testület.

Forrás: goldenglobes.com2023. 11. 17. 21:00
Návai Anikó
Návai Anikó Forrás: TV2/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Barátsággal válik el egymástól a Golden Globe/Eldridge és a 25 éve szavazó Návai Anikó a díj honlapján megjelent közlemény szerint. Korábban a világsajtó a Deadline.com információi alapján azt írta, Návai Anikót, a HFPA (Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetsége) veterán tagját etikai vétség miatt távolították el a Golden Globe-ról döntő testület tagjai közül. 

A közlemény szerint a Deadline tájékoztatást kapott arról, hogy nem ez történt, mint írják, „Návai Anikó és a Golden Globes/Eldridge barátsággal válik el egymástól, mert az újságírónő más irányú tevékenységre készül. Folytatja 45 éve tartó munkáját, mint független szórakoztatóipari újságíró, és konzultációs/Public Relations/eseményszervező céget nyit Los Angelesben és a hollywoodi filmesek körében népszerű Budapesten.”

Borítókép: Návai Anikó (Forrás: TV2/YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.