Megszólalt a minisztérium Vidnyánszky Attila lemondásáról

Vidnyánszky Attila mind a vizsgálat lezárultáig, mind a KIM a kezdeményezéssel foglalkozó döntéséig maradéktalanul ellátja a színház vezetésével összefüggő feladatait – közölte a tárca.

Forrás: KIM2023. 11. 13. 11:44
Vidnyánszky Attila
2023.08.26. Budapest Vidnyánszky Attila a Magyar Nemzeti Színház igazgatója. Magyar Nemzet/Éberling András Fotó: Éberling András Forrás: Éberling András/Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A minisztérium továbbra is folyamatos kapcsolatot tart az intézménnyel, és figyelemmel követi a vizsgálati eljárást – emelte ki a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) sajtóközleménye, amely egyben megerősítette a Nemzeti Színháznak a Magyar Nemzet szerkesztőségéhez korábban eljuttatott közlését, jelezve, hogy Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója hétfőn benyújtotta a lemondását Csák János kulturális és innovációs miniszternek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.