Edina 2024. február 26.
logo

A Libri boltjai is bezárnak december 24-én

Magyar Nemzet
Forrás: Libri
2023.12.05. 10:00
A Libri boltjai is bezárnak december 24-én

A kiadólánc a munkavállalók ünnepi kikapcsolódását segíti ezzel. A megelőző napokban a szokásos nyitvatartással várják az olvasókat.

Minden budapesti és vidéki üzletét zárva tartja idén december 24-én a Libri. Az ország piacvezető könyvkereskedője ezzel egy példaértékű kezdeményezéshez csatlakozik, és a karácsony előtti utolsó vasárnapon szabadnapot biztosít munkatársainak, hogy nyugodtabban ünnepelhessenek családjuk körében.

− A kereskedelemben, és így természetesen a könyvpiacon is, a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a munkatársakon – mondja Kovács Péter vezérigazgató, aki hozzátette: 

A Libri kiemelten figyel a kollégák szellemi feltöltődésére. Könyveket értékesítő, vagyis vásárlóinknak minőségi időtöltést kínáló cégként nem is tehetnénk másként.

A december 24-ét megelőző időszakban természetesen a megszokott nyitvatartással várják a Libri boltok a vásárlókat, az olvasnivalók beszerzésére pedig online is van lehetőség. A könyvkereskedő arra kéri az olvasókat, hogy időben tervezzék be vásárlásaikat ahhoz, hogy biztosan megérkezzenek a karácsonyi ajándékok a fa alá.

Borítókép: Időben érdemes gondoskodni az ajándékba szánt olvasnivalókról (Forrás: Libri)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.