„Nem volt nyilvánvaló?” – mondta másságáról az amerikai énekesnő, majd veszített százezer követőt

A botrányos megnyilvánulásairól is ismert Billie Eilish szexuális kitárulkozása nem várt hatást váltott ki a rajongóiból.

Forrás: VG2023. 12. 04. 15:34
Billie Eilish kitárulkozása nem minden rajongójának tetszik.
Billie Eilish kitárulkozása nem minden rajongójának tetszik. Fotó: AFP/Angela Weiss
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint százezer követőt veszített az elmúlt hónaphoz képest az Instagramján Billie Eilish. Hiába dicsérik a kritikusok az Oscar- és Grammy-díjas amerikai énekesnőt, az elmúlt hetekben tett megnyilvánulásai nem arattak osztatlan sikert a rajongói körében – derül ki a VG.hu cikkéből. 

Billie Eilish koncertje a Szigeten. Sok rajongónak nem tetszik az énekesnő kitárulkozása.
Billie Eilish koncertje a Szigeten idén nyáron. Sok rajongónak nem tetszik az énekesnő kitárulkozása Forrás: Sziget Fesztivál 

Eilish az elmúlt időszakban többször beszélt szexuális orientációjáról. Miután a Variety interjújában november 13-án kimondta, hogy a nőkhöz vonzódik, ezt egy vörös szőnyeges interjú során azzal a kérdéssel erősítette meg: 

Nem volt nyilvánvaló?

Nos, az adatok alapján úgy tűnik, nem mindenkinek. Az énekesnőnek a Variety-interjú előtt még 110 300 420 követője volt az Instagramon a Social Blade közösségimédia-statisztikai platform szerint, december 3-ára viszont ez a szám 110 200 603-ra mérséklődött, sőt cikkünk megjelenése idejére tovább apadt, jelenleg 110 112 400 körül áll. Ez azt jelenti, hogy az énekesnő több mint 100 000 követőjét veszítette el azóta, hogy felfedte, hogy vonzódik a nőkhöz.

Soha nem éreztem úgy, hogy nagyon jól tudnék kapcsolódni a lányokhoz. Annyira szeretem őket. Emberként szeretem őket. Emberként vonzódom hozzájuk. Igazán vonzódom hozzájuk. Mély kapcsolatom van a nőkkel az életemben, a barátokkal az életemben, a családdal az életemben. Fizikálisan vonzódom hozzájuk

 – fogalmazott Eilish. 

Az énekesnőnek egyébként eddig sem kellett a szomszédba mennie a botránykeltésért, 2020-ban például ugyancsak százezrek hagyták ott, amiért meztelen melleket posztolt ki Instagramjára, tavaly pedig egy olyan werkfilmet tett közzé, amelyben meztelenül simogatja magát. 

Borítókép: Billie Eilish (Fotó: AFP/Angela Weiss)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.